Limocab in Brussel

Verzorgt uw taxiritten in België, naar treinstations en luchthavens. Onze gekwalificeerde en attente chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele transfer. We hebben een vloot van verschillende voertuigen die 1 tot 8 passagiers kunnen vervoeren. Onze taxi’s worden regelmatig onderhouden voor een zorgeloze reis! Ons bedrijf voert transfers uit voor particulieren en professionals. U bent een zakenreiziger op reis naar Brussel? Wij brengen u naar uw groepsbijeenkomsten, ongeacht de bestemming. Wij bieden ook rondleidingen aan om te genieten van de stad Brussel en andere steden in België: Brugge, Antwerpen, Oostende, Luik, Namen, Dinant, enz. In een paar klikken biedt onze booking management tool u de mogelijkheid om uw volgende reis te plannen. Wij brengen u naar uw bestemming met strikte inachtneming van uw eisen en termijnen.

Brusselse taxi

Limocab staat tot uw beschikking voor al uw reizen. Als u van plan bent om naar Brussel te reizen of ergens anders in België, zal ons bedrijf ervoor zorgen dat uw verzoeken op tijd worden ingewilligd.

Taxi op aanvraag

Met de luchthaventransfer kunt u de kosten voor het parkeren in het buitenland vermijden. Bovendien profiteert u van een vast tarief, afhankelijk van het type reis. Vertrek met een gerust hart!

Luchthavenvervoer

Limocab verzorgt uw taxivervoer van/naar het station en naar elke bestemming. Boek uw taxi zelfs op het laatste moment en mis uw trein niet!

Stationsvervoer

Limocab voorziet u van een gekwalificeerde chauffeur voor al uw transfers van/naar de ambassades in Brussel of waar dan ook in België. Het is mogelijk om een chauffeur te voorzien voor uw eigen auto.

Overplaatsing naar de ambassade

Taxi tot uw beschikking

Onze taxichauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking voor uw privé- en zakenreizen. We kunnen ons realiseren:

  • Uw transfers van en naar de Belgische luchthavens
  • Uw transfers van en naar de stations in en rond Brussel
  • Uw rondleidingen en stadswandelingen
  • Uw transfers voor uw zakelijke bijeenkomsten, seminars, zakelijke of gezinsmaaltijden
  • Groeps- en reguliere zakenreizen tegen voordelige tarieven
  • Steun aan/van beurzen, tentoonstellingen en shows in de stad Brussel en overal in België
  • Levering in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest van uw pakketten en documenten of vertrouwelijke vouwen die persoonlijk moeten worden overhandigd. Levering zelfs dringend met verzend- en leveringsbon.
  • Enz..

Mobile users, please swipe left/right to view prices

Boek nu uw taxi en geniet van een comfortabele rit

Boek nu

Mercedes E-klasse

VW Sedan

Mercedes VAN

Monospace

Prijs per wachtend uur meer dan 30 min.

€15/ uurmeer dan 30 min.

€15/ uurmeer dan 30 min.

€15/ uurmeer dan 30 min.

€15/ uurmeer dan 30 min.

Luchthavenvervoer +30 minuten wachttijd

€40+30 minuten wachttijd

€35+30 minuten wachttijd

€50+30 minuten wachttijd

€45+30 minuten wachttijd

Overdracht Charleroi Bxl Airport

€100+30 minuten wachttijd

€90+30 minuten wachttijd

€125+30 minuten wachttijd

€110+30 minuten wachttijd

Uitstekende chauffeurs die te allen tijde tot uw dienst staan, doe uw verzoek!